Billiga Skor
Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Retur
frakt

Skickas via International Express Mail Service och brukar komma inom 7-11 days.We är en professionell online återförsäljare och samarbeta med EMS lång term.All beställningar försäkrade för hela köpesumman, och kan spåras på EMS, DHL webbplats.

Se till att du är hemma när paketen förväntas anlända.

Alla paket postas i en annan box.

Medan det för partihandel, kontakta oss! Fri frakt och stor rabatt kan erbjudas.

Återgång politik

Innan du njuter enkelt byte & politik för återvändande, måste du kontakta oss för leveransadress om du vill skicka objekt back.All objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick ienot oanvända, otvättade, med alla taggar bifogas.

Bekräfta färg, storlek och stil när du gör din beställning i enlighet med bilder som vi offer.After tar emot våra produkter, om du inte är nöjd med färg eller storlek, men inte kvalitetsproblem, utbyte eller partiell återbetalning av köpesumman är available.Return sjöfarten är på köparens bekostnad. När det gäller kvalitetsproblem eller fel version, ta bilder av objekt och skicka dem till us.We ta det fulla ansvaret om kvalitetsproblem berörs.

Om du vill utbyta objekt till en annan stil eller begäran om återbetalning, vänligen meddela oss som spårningen numrerar, efter objekten har att skeppas back.Once vi får ditt paket kommer vi shipen objektet som du ordna eller återbetala din betalning.

Om du har några frågor om återvänder dina produkter, vänligen kontakta oss!

För Annullering

Uppsägning av en order måste begäras innan beställningen har dispatched.Cause att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 12-24 timmar efter order placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placed.Your förståelse är förfrågningar appreciated.Cancellation efter beställning blivit expedierad behandlas i enlighet med vår returpolicy.

Copyright © 2019 www.kulturmanifestet.se. Powered by Billiga Skor
Du har IP-adress: 3.81.29.254     billiga skor , adidas special , billiga nike skor , Timberland Män , Converse All Star